Haberler Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Bayramlaşma Törenine Katıldı
  • 18.06.2018

Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Bayramlaşma Törenine Katıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle birlikte, Düzce Valiliği'nin düzenlediği protokol bayramlaşma törenine katıldı.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün eve sahipliğinde gerçekleşen programda ilk olarak bayramlaşma merasimi gerçekleştirilirken, program yapılan konuşmalar ve dualarla sona erdi.