Haberler Yunus Özay Er Odamızı Ziyaret Etti
  • 19.06.2018

Yunus Özay Er Odamızı Ziyaret Etti

İyi Parti Düzce Milletvekili Adayı Yunus Özay Er, Merkez İlçe Başkanı Kadir Erdoğan ve Merkez İlçe Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayfer Yüksel odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ve Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çakır ile bir araya gelen Er, seçilmeleri durumunda Düzce için geliştirecekleri projeler hakkında Tuncay Şahin'e bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de siyasi mekanizma ile sivil toplum kuruluşları arasındaki bağın güçlü olması gerektiğine işaret etti.