Haberler HONG KONG VE ÇİN, KÜLTÜR-FUAR-İŞ GEZİSİ
  • 7.08.2018

HONG KONG VE ÇİN, KÜLTÜR-FUAR-İŞ GEZİSİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonu ve Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı'nın da katılımları ile 12-18 Ekim tarihleri arasında Hong Kong ve Çin - Kültür Fuar Gezisi düzenlenecektir.

BAŞVURMAK İÇİN 21 EYLÜL 2018 SON GÜN

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonu  ve Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı'nın da katılımları ile 12-18 Ekim tarihleri arasında Hong Kong ve Çin - Kültür Fuar Gezisi düzenlenecektir.

Seyahatimiz Türk Hava Yolları Uçuşu ile gerçekleşecektir. Fiyata uçak gidiş-dönüş, konaklama ve kahvaltı, yurtdışındaki tüm transferler, vize, alan vergileri, fuar giriş ücretleri, ipat çantası, fuar seyahat kiti, Seyahat süresince geçerli seyahat sigortası güvence paketi dahildir.

NOT: Seyahate tüzel firmalar katılabilecek olup, firmanız adına yapacağınız iş gezisinde Teknofis- Serdar Demirbilek desteği ile İstanbul İhracatçılar Birliğine kayıt olmanız halinde gezi ücretinin %60'lık bir kısmını geri alma imkanı olacaktır.

Geniş bilgi için irtibat : Cihat TUTKUN : 0507 847 90 70