Haberler Makine İmalat Sanayi Projemizin İmza Töreni Gerçekleştirildi
  • 4.09.2018

Makine İmalat Sanayi Projemizin İmza Töreni Gerçekleştirildi

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı yürütülen 2018 Yılı İmalat Sanayisine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Odamız tarafından sunulan ve kabul edilen “Makine İmalat Sanayisinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi” adlı projenin sözleşmesi imza töreni Doğu Marmara Kalkınma Ajansı merkezinde gerçekleştirildi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı yürütülen 2018 Yılı İmalat Sanayisine Yönelik Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi  Mali Destek Programı kapsamında  Odamız tarafından sunulan ve kabul edilen  “Makine İmalat Sanayisinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi” adlı projenin sözleşmesi imza töreni Doğu Marmara Kalkınma Ajansı merkezinde gerçekleştirildi.

İmza törenine Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Musfata Çöpoğlu, Düzce TSO Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ, projesi onaylanan kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından odamızın “Makine İmalat Sanayisinde Yeterliliklerin ve İşbirliklerinin Geliştirilmesi” adlı projenin karşılıklı imzaları atıldı.