Haberler Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
  • 18.10.2018

Düzce TSO Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı, Şehit Emniyet Müdürü Ufuf Baysan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli, katılımlarından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti. Toplantıya Çin'de olmaları nedeniyle katılamayan Meclis Üyeleri Tanju Acar, Saadettin Kayışoğlu ve Ramazan Yıldırım, telefonla Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin'i arayarak Meclis Üyeleriyle kısa bir sohbet gerçekleştirdiler.

Toplantının ilk bölümünde Düzce Üniversitesi DÜBİT Müdürü Prof.Dr. Halil İbrahim Uğraş ve  Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Hasırcı, DÜBİT ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği konuları hakkında meclis üyelerine bilgiler vererek bundan sonraki süreç için de destek istediler.

Ağustos ayı mizanları ve yönetim kurulu önergelerinin de görüşülmesinin ardından olağan meclis toplantısı sona erdi.