Haberler Saygı ve Minnetle Yad Ediyoruz
  • 9.11.2018

Saygı ve Minnetle Yad Ediyoruz

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında; "Köklü tarihimizin getirileri ve azmiyle, büyük kahramanlık ve askeri başarılarıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, önderimiz Mustafa  Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. Yıl dönümünde kendisini bir kez daha saygı ve minnetle yad ediyoruz. Dönemin şartlarında imkansız denilen gelişimi ve inanılmaz hamlelere imza atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin kalkınması adına da çok ciddi sınai ve ekonomik adımlar atmıştır. Kendisinin açmış olduğu bu akılcı yolda iş dünyası olarak kendimizi sürekli yenilemeye, Atatürk'ün vasiyeti olan muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaya gayret ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yılında kendisini büyük minnet ve saygıyla yad ediyor, şahsında ülkemizin bugünlere ulaşmasında emekleri olan devlet adamlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.