Haberler Hain Saldırıyı Kınıyoruz
  • 11.12.2018

Hain Saldırıyı Kınıyoruz

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Rize’de uğradığı silahlı saldırı sonucu Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin şehit olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında;  “Rize Emniyet Müdürlüğü'nde bir polis memuru tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin şehadet haberini teessürle öğrenmiş bulunuyoruz. Sebebi her ne olursa olsun, vatanımızı, canımızı ve malımızı koruyan, bu uğurda gece gündüz mesai harcayan emniyet mensuplarımızın bu şekilde bir durumla karşı karşıya kalmaları kabul edilemez.

Bu vesileyle Şehit Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi’ye Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere yüce Türk Milletine de başsağlığı diliyoruz. Aynı saldırıda yaralanan Rize Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Ercan Polat ve koruma memuru Yiğit Can Köksal’a da acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.