Haberler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun
  • 10.01.2019

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin Mesajında; "Yerel ve ulusal gündemi takip eden, yaşanan gelişmelerden kamuoyunu anlık haberdar eden ve bunu yaparken de ciddi sorunlarla mücadele etmek zorunda kalan Çalışan Gazetecilerimizin gününü en içten duygularımla kutlarım. İklim şartları ne olursa olsun, zaman ve mekan gözetmeksizin görevleri başında olan, bu uğurda sağlıklarından, ailelerinden feragat eden basın emekçilerimizin daha iyi standartlarda görevlerini yerine getirebilecekleri imkanların oluşmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.