Haberler Dr. Faruk Özlü odamızı ziyaret etti
  • 23.01.2019

Dr. Faruk Özlü odamızı ziyaret etti

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında odamızı ziyaret etti.

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri hazır bulundular.

Seçim çalışmaları ve seçilmesi durumunda Düzce için geliştirdikleri projeleri Düzce TSO Yönetimiyle istişare eden Özlü, seçilmeleri durumunda Düzce TSO ile çok yönlü ortak projelerde yer almak istediklerini de sözlerine ekledi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim çalışmalarında Dr. Faruk Özlü’ye başarılar diledi.