Haberler Kadın Girişimciler İcra Kurulu Belirlendi
  • 1.03.2019

Kadın Girişimciler İcra Kurulu Belirlendi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdürecek olan ve 27 Şubat 2019’da seçimleri tamamlanan TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun icra kurulu yapılan ilk toplantıda belirlendi.

Toplantıya Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ve Genel Sekreter Ayten Nursel Kocadağ da katıldı. Açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, yeni kurula çalışmalarında başarılar diledi. Kadın Girişimciliğinin önemine işaret eden Ülgen, kadınların ekonomiye dahil olmasının ülke ekonomisine önemli katkılar sunacağını da sözlerine ekledi.

Açık oylama şeklinde yapılan icra kurulu seçiminde TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Aslıhan Akbal Tüysüz olurken Başkan Yardımcıları  Serap Küçük, Züleyha Demirtaş ve Birten Koçak oldu.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi; Hülya Cengiz, Dilek Demirezen, Sanem Şeker, Gülsevil Çetin Yazgan, Demet Boşver, Sultan Arıkan, Zeynep Acar Uçar, Fulya Özgül, Fatma Simay Üzmez Şişman, Banu Zeynep Müderrisoğlu ve Songül Özkan şeklinde oluştu.

Kadın Girişimciler Kurulu Yedek Listede; Zeynep Asya Eser, Çiğdem Ülgen, Hümeyra Aydın, Fatma Akkurt, Aynur Balca, Selma Memiş, Meryem Soyer, Ayşe İrem Özmen, Gülay Mutlu, Emine Kurtay ve Aida Şehali isimleri yer aldı.