Haberler Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Davet
  • 5.03.2019

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Davet

Ticaret Bakanlığı, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle 12 Mart 2019 Salı günü saat 12:30-18:15 saatleri arasında, odamız toplantı salonunda Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

Seminere katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki linkten başvuru yapmaları veya bilgi notunun alt kısmında yer alan başvuru formunu doldurup odamıza ulaştırmaları yeterli olacaktır.

Seminere katılım sınırlı kontenjanla olduğundan katılımın durumunun 524 25 50 (dahili 116) numaralı telefondan Vildan Hanım'a bildirilmesi gerekmektedir.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Bilgi Notu

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Başvuru Formu