Haberler Nitelikli Ekonominin Lokomotifi Kadın'dır
  • 7.03.2019

Nitelikli Ekonominin Lokomotifi Kadın'dır

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğü'nde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Tüysüz mesajında; "Dünya üzerinde çoğu zaman ayrımcılığa maruz kalan, şiddetle, mobbingle, mücadele etmek zorunda kalan, tüm bu zorlukların yanında hem iyi bir anne, hem iyi bir iş insanı olmaya gayret eden kadınlar, ülkelerin gelişmişlik seviyelerinde her zaman en önemli rolü alırlar. Özellikle Türk-İslam kültüründe kadının büyük öneme sahip olması ve günümüzde kadınlarımızın her alanda var olması bizleri gelecek adına umutlandırmaktadır. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'müzü kutluyor, kadınlarımızın ekonomiye olan büyük katkılarının daim olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.