Haberler Kocaeli GGK'dan Düzce GGK'ya ziyaret
  • 14.03.2019

Kocaeli GGK'dan Düzce GGK'ya ziyaret

TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen ve GGK Üyesi Güney Deniz, Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri ile odamızda bir araya geldi.

Toplantıda TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu  Başkanı Ahmet Serdar Erdem, Başkan Yardımcısı Ömer Levent Bilgin, GGK Üyeleri Ahmet Şahin, Emre Albayrak ve Mustafa Ünal hazır bulundular. Kocaeli ve Düzce'nin odalar bazında olan ortak hareket alanlarının Genç Girişimciler Kurulları düzeyinde de devam etmesinin faydalı olacağını belirten Düzce GGK Başkanı Ahmet Serdar Erdem, sosyal ve ekonomik faaliyetlerde birlikte hareket etmenin önemine işaret etti.

Bölgedeki odalarla tanışma toplantıları yaptıklarını belirten Kocaeli GGK Başkanı Tufan Şahinkesen de birlikte hareket etmenin kurulları ve odaları güçlendirdiğini, oluşan sinerji sayesinde sağlam temelli dostlukların oluştuğunu ifade etti.

Toplantının sonunda Düzce GGK Başkanı Ahmet Serdar Erdem, Kocaeli GGK Başkanı Tufan Şahinkesen'e cezve hediye etti.