Haberler Özgürlük Sevdamızın Adıdır Çanakkale
  • 18.03.2019

Özgürlük Sevdamızın Adıdır Çanakkale

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımlanan mesajda; "Çanakkale Zaferi, milletimizin özgürlük sevdasını haykırdığı, yedi cihana haddini bildirdiği destansı bir zaferdir.

Milletimizin en ağır şartlarda bile bağımsızlığından vazgeçmeyeceğinin teminatı olan Çanakkale Zaferinin 104. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi, cephe önünde ve gerisinde fedakârca canlarını ortaya koyanları bir kez daha sonsuz minnet ve şükranla anıyoruz" ifadeleri kullanıldı.