Haberler İSO Enerji Verimliliği Ödülleri
  • 3.04.2019

İSO Enerji Verimliliği Ödülleri

İSO’dan alınan yazıda; İSO üyesi şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların 2016, 2017 ve 2018 yıllarında “enerji verimli ürün” ile “enerji verimliliği projesi” kategorilerinde KOBİ ve büyük ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verileceği belirtilmektedir.

İSO Enerji Verimliliği Ödülleri için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2019’dur.

Toplumun tüm kesimlerinde enerji verimliliği farkındalığını artırmak için İSO Enerji Verimliliği Ödülleri’ne sanayi firmalarının yanı sıra, akademisyenler üniversite-sanayi işbirliğine yönelik enerji verimliliği konusundaki akademik çalışmaları, Odalar da dahil tüm kurum ve kuruluşlar (kamu kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, birlikler, üniversiteler ve okullar) enerji verimliliği alanında hayata geçmiş proje ve uygulamaları, teknoloji geliştirme bölgelerinde yer alan firmalar ise enerji verimliliğine yönelik proje ve ürünleriyle “Özel Kategoriler” kapsamında 31 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurularını http://www.iso.org.tr/enerji-verimliligi-odulleri/ web adresinden yapabileceklerdir.

Ödül başvurusu ile ilgili detaylı bilgi için:

İSO Çevre ve Enerji Şubesi

Tel: 212-252 29 00/151    E-posta: oinan@iso.org.tr & ebuyukbay@iso.org.tr