Haberler Ümit Ülgen ve Bülent Sivrikaya OSBÜK Genel Kurulunda
  • 8.07.2019

Ümit Ülgen ve Bülent Sivrikaya OSBÜK Genel Kurulunda

Türkiye’deki organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu OSBÜK’ün 17. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye’nin dört bir yanındaki OSB Başkanlarının, delegelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurulda, odamızdan Gümüşova OSB Mütevelli Heyet Üyeleri Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen ve Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sivrikaya da hazır bulundu. OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurulun açılışında konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, organize sanayi bölgelerinin Türkiye için öneminden bahsederek, Türkiye’nin dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasında yer alması hedefinde girişimci ve sanayicilere büyük görev düştüğünü söyledi.

Türkiye’nin geniş ve gelişmiş bir OSB tecrübesine sahip olduğunu belirten Varank, “Bu süreç içinde, OSB’lerimiz, Türk sanayisinin dünyayla entegre olmasını ve rekabet gücümüzün artmasını sağlayacak bir vizyona, hamd olsun kavuştular. Kendilerini büyütmekle kalmadılar, sanayimizin büyümesinde de lokomotif görevi üstlendiler” ifadesini kullandı.