Haberler BRODE İMALATÇILARI UR-GE KÜMESİ TOPLANDI
  • 12.07.2019

BRODE İMALATÇILARI UR-GE KÜMESİ TOPLANDI

Odamız tarafından yürütülmekte olan ve Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen, 13 adet brode imalatçısı üye şirketlerimizin dahil olduğu “Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet Projesi” (19.UR-GE.011) referans numaralı UR-GE projemizin ihtiyaç analizi raporu sunulması öncesinde Odamızda bir kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Odamız tarafından yürütülmekte olan ve Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen, 13 adet  brode imalatçısı üye şirketlerimizin  dahil olduğu “Tekstil Ürünlerinde Uluslararası Rekabet Projesi” (19.UR-GE.011) referans  numaralı UR-GE projemizin ihtiyaç analizi raporu sunulması öncesinde Odamızda bir kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

İhtiyaç analizi çalışmalarını yürüten Dış Ticaret Uzmanı Cengiz Özcan faaliyet kapsamında ziyaret edilen firmalardan alınan bilgileri bir sunum eşliğinde katılımcılara aktardı ve sektörün Düzce’deki mevcut durumu  ve beklentileri konusunda bilgi verdi. Daha sonra  hedef pazarlar konusunda istişare yapıldı ve toplantıya katılan Ticari Bilgi ve İstihbarat Uzmanı Özgül Karagöz brode ürünleri ticareti yapan ülkeler  içerisinde hedef pazar potansiyeli olan ülkeler konusunda detaylı bilgiler verdi.

İhtiyaç analizi raporu yapılan istişareler sonucunda revize edilerek Temmuz ayının son haftasında Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğüne teslim edilecek.