Haberler Sel Felaketi Açıklaması
  • 19.07.2019

Sel Felaketi Açıklaması

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde dün gece başlayan ve etkisini sürdüren yağışların meydana getirdiği sel felaketleriyle ilgili bir açıklama yayımladı.

Yapılan açıklamada; “17 Temmuz 2019 gecesi başlayan ve halen etkisini sürdürmekte olan yağışlar dolayısıyla Akçakoca ilçemiz ile Cumayeri ilçelerimizde yaşanan sel felaketlerinde birçok vatandaşımız zarar görmüştür. Devletimizin tüm kademeleri duruma anında müdahale etmiş ve gerekli önemleri almıştır. Tüm milletimize geçmiş olsun diliyorum. Maalesef böyle bir afet yaşadık. Birçok vatandaşın mahsur kaldığı ve kara yoluyla ulaşımın sağlanamadığı bölgelere helikopterler ile ulaşım sağlandı. Yaşanan sel felaketinden dolayı, kapanan yolların açılmasına ve ulaşılamayan köylere ulaşım çalışmaları tüm hızıyla sürdürülmektedir. Kızılay tarafından da su ve gıda sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımıza yardım yapılmaya başlanmıştır. Afet bölgelerimizde zarar gören üyelerimizin ve esnaflarımızın yaraları en kısa zamanda kapatılacak, kendilerine her konuda odamızca destek verilecektir. Cumayeri ve Akçakoca ilçelerimizde sel felaketinden etkilenen hemşerilerimize tekrardan geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum.”