Haberler Ticaret ve Sanayi Odası İş Bankası ile Protokol İmzaladı
  • 19.07.2019

Ticaret ve Sanayi Odası İş Bankası ile Protokol İmzaladı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ve İş Bankası arasında Düzce TSO’ya ait kurumsal logolu kredi kartı sağlanması konusunda protokol imzalandı. İş Bankası tarafından sağlanacak olan Düzce TSO üyelerine özel TSO Logolu Maximum Business kart almak isteyen TSO üyeleri, İş Bankası Düzce Şubesi’nden kartlarını temin edebilecekler.

Protokol imza töreni, Düzce TSO Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysan toplantı salonunda gerçekleşti. Törene, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Ülgen, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri, Düzce İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurul üyeleri ile Türkiye İş Bankası Bölge Satış Müdürü Serkan Özlü  veTürkiye İş Bankası Düzce Şubesi Müdürü Murat Erarslan hazır bulundu.  

İmzaların atılmasından sonra konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, “Türkiye İş Bankası ile yaptığımız bu protokol ile üyelerimizin daha uygun koşullarda kredi kullanmalarını ve bankacılık hizmetlerinden daha öncelikli yararlanmalarını sağlıyoruz. Bu imzanın öncelikle odamızın üyelerine ve Türkiye İş Bankasına hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Şahin, üyelerin finans kaynaklarına ulaşımını kolaylaştırmak adına Düzce TSO Üyelerine özel bu kredi kartı çalışmasını önemli bulduklarını da sözlerine ekledi.