Haberler Basın Bayramı Kutlu Olsun
  • 24.07.2019

Basın Bayramı Kutlu Olsun

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında; "Basın, kamuoyunun en önemli haber kaynaklarının başında geliyor. Tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla, mesai kavramları olmadan, aile ve sosyal hayatlarından fedakarlık yaparak bu özel görevi yerine getiren, Düzce'nin yoğun gündemi içerisinde görevlerini çirkinleştirmeden, sağduyu ve saygı çerçevesinde layığıyla üstlenen tüm basın kuruluş ve çalışanlarımızın  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum" ifadelerine yer verdi.