Genç Girişimciler Kurulu Haberleri GENÇLERE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ
  • 19.11.2014

GENÇLERE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, İzgören Akademi’nin vermiş olduğu Beden Dili Eğitimi aldılar.

İzgören Akademi’den  Kocaeli Bölge Müdürü Yasemin Kaya, Eğitmen Umurt SAV ve Genç Girişiciler Kurulu Üyeleri hazır bulundular.Eğitim içeriğinde iletişimin üç boyutu, ellerşin verdiği mesajlar,bacaklar, gözler, iç dünyası güç oyunları,aynalama, yalan, renklerin iş dünyasında kullanımı ve beden dili ve kültürel farklıklar başlıkları yer aldı.Eğitimde iş dünyasında görüşmeler yaparken bedenin nasıl kullanılması gerektiğini, çalışma ortamında nelere dikkat edilmesi gerektiğini,  kılık kıyafetin görüşmelerdeki öneminden ve günlük hayatımızda da beden dilimizi nasıl kullanabileceğinden bahsedildi.Gruplar oluşturularak, takım çalışmaları yapıldı ve gruplar yaptıkları çalışmaları aktardı.

Eğitim Ahmet Şerif İzgören’in “Dikkat Vücudunuz Konuşuyor” adlı Beden Dili kitabının ve sertifikaların katılımcılara verilmesi ile son buldu.