Genç Girişimciler Kurulu Haberleri Genç Girişimcilerden Kariyer Topluluğuna Destek
  • 19.11.2014

Genç Girişimcilerden Kariyer Topluluğuna Destek

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu katkılarıyla Düzce Gençlik Meclisi ve Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen programda Gökhan Bayram tarafından Topluluk Önünde Konuşma Teknikleri ve Hitabet Sanatı anlatıldı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu katkılarıyla Düzce Gençlik Meclisi ve Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen programda Gökhan Bayram tarafından Topluluk Önünde Konuşma Teknikleri ve Hitabet Sanatı anlatıldı. Program, topluluk başkanı Berk Bağırgan’ın konuşmasıyla başladı. Yoğun katılımın olduğu programda davetliler 4 saat boyunca keyifli ve verimli anlar geçirdiler. Programda Gökhan Bayram tarafından, katılımcılara hitabete ilişkin önemli bilgiler, daha iyi konuşabilme yolları, insanları etkileme yöntemleri, heyecanlanmadan konuşabilme, iyi konuşma metinleri hazırlama konularından bilgiler aktarıldı.

Komik görüntüler eşliğinde hikayeler, fıkralar ve esprilerle harmanlanan programda birde yarışma yapıldı. Buna göre 3 saat boyunca hitabet tekniklerine ilişkin verilen bilgiler eşliğinde konuşma yapılması istendi. Yarışmanın sonunda ise birinciye yanında biriyle Çanakkale Şehitlikleri Gezisi, ikinciye tek kişilik Çanakkale Gezisi, üçüncüye ise hitabet ile ilgili kitap armağan edildi. Katılımcılar ödülü kazanmak için adeta ter döktü. Gökhan Bayram ile katılımcı öğretim üyelerinin jüri olduğu çalışmada anne üzerine yaptığı duygulu konuşmayla Ayfer Özdemir birinci oldu. İkinciliği Hüseyin Sarıoğlu üçüncülüğü ise Melda Sinem Demirtaş aldı. Katılımcıların beğendiklerini ve çok faydalandıklarını ifade ettikleri programın sonunda Kariyer Topluluğu Başkanı Berk Bağırgan tarafından Gökhan Bayram’a plaket sunuldu.