Genç Girişimciler Kurulu Haberleri Gençlere KOSGEB Eğitimi
  • 19.11.2014

Gençlere KOSGEB Eğitimi

Düzce Kız meslek Lisesi öğrencilerine KOSGEB tarafından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda seminer verildi.

Düzce Kız meslek Lisesi öğrencilerine KOSGEB tarafından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda seminer verildi.

Düzce Kız meslek Lisesi öğrencilerine KOSGEB tarafından Düzce Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda seminer verildi. Semineri Okulun girişimcilik kulübü öğrencileri organize etti. KOSGEB Hobi Uzman Yardımcısı Necdet Yaşar Şahin tarafından verilen seminere 11. ve 12. sınıflardan 150 civarında öğrenci katıldı.

Seminer öncesinde açıklama yapan Şahin, ‘‘bu seminerle öğrencilerin ilerideki yaşlarda iş bulma ve devlet desteği konularında bilgilenmelerini sağlamayı amaçlamaktayız.’’ dedi. Ayrıca seminere KOSGEB ’ten KOBİ  desteği alan ve mobilya sektöründe iş kurarak istihdam oluşturan Hilsem Mobilya sahibi  Selma Memiş ve Alya Dua Mobilya sahibi Nurhan Öztürk  de katılarak  öğrencilere tecrübelerini anlattılar.

Okul Müdürü Melek Özgüner ise ‘‘öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, onların ileriki yaşamlarında kendilerine güvenen ve girişimcilik ruhuna sahip olmalarını arzuluyoruz. Bu yüzden bu seminere önem veriyoruz ve bu semineri veren yetkililere çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.