Genç Girişimciler Kurulu Haberleri Sosyal Girişimcilik Çalıştayı
  • 2.08.2019

Sosyal Girişimcilik Çalıştayı

20 Farklı ülkeden katılımcının olduğu uluslar arası sosyal girişimcilik zirvesi 7 ağustos Çarşamba günü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşecek.

20 Farklı ülkeden katılımcının olduğu uluslar arası sosyal girişimcilik zirvesi 7 ağustos Çarşamba günü Düzce Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşecek.

Sosyal Girişimcilik Zirvesi Koordinatörü İsmail Hilmi Adıgüzel; "Sosyal girişimcilik Çalıştayı için ülkemizde olan katılımcılarımız ile Düzce'deki girişimciler ile buluşacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Düzce Üniversitesinin son yıllarda girişimcilik ekosistemine sunduğu katılardan son derece mutluyuz. Bu günde Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının da ev sahipliğinde Farklı ülkelerde ve farklı kültürlerde sosyal girişimciliğin hangi noktada olduğunu ve neler yapıldığını hep birlikte inceleme fırsatı bulacağız." dedi.