Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri Girişimcilik ve Kariyer Günleri Paneli
  • 19.11.2014

Girişimcilik ve Kariyer Günleri Paneli

Düzce Ticaret ve Sanayi odası Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen “Liselerde Girişimcilik ve Kariyer Günleri” projesinin beşinci paneli 18.02.2013 tarihinde Konuralp Çok Programlı Lisede yapıldı.

Panele öğrencilerin yanı sıra Düzce Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saim YILMAZ, Değerli Öğretmenler, TOBB Düzce İL Kadın Girişimciler Kurulundan; Başkan Yasemin KARSLIOĞLU, Başkan Yardımcısı İlayda GÜNGÖR BARAY, İcra Kurulu Üyeleri Zeynep TOPÇU ve Zeynep Seda ÇAVUŞ, Peakup Bilişim Danışmanlık İnsan Kaynakları Uzmanı Fulya AKINCI katıldılar.

Açılış konuşmasını TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin KARSLIOĞLU’nun yaptığı panele konuşmacı olarak Finansbank Düzce Çarşı Şubesi Müdürü Banu Zeynep MÜDERRİSOĞLU ve  Peakup Bilişim Danışmanlık Şirketi kurucusu Ahmet TOPRAKÇI katıldılar.

Ahmet TOPRAKÇI “Bilişim ve Kariyer” başlıklı sunumunda; başarılı girişimcilik öyküsünün yanı sıra insan ilişkileri ve network ile ortaklık kültürünün öneminden bahsederek girişimcilikte risk alınmalı fakat akıllıca risk alınmalı diyerek öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Banu Zeynep MÜDERRİSOĞLU “Finans Sektörü” başlıklı sunumunda; çocukluğundan bugüne kariyer yolculuğunu samimi bir dille anlatarak leasing, borsa ve bankacılık konularındaki tecrübelerini paylaştı.

Panel, konuşmacılara hediye takdim edilmesiyle sona erdi.