Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri KAGİDER Yeşil İş Çalışma Grubu Yeşil Düzce’mize Misafir Oldu
  • 19.11.2014

KAGİDER Yeşil İş Çalışma Grubu Yeşil Düzce’mize Misafir Oldu

Düzce Ticaret ve Sanayi odası Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu projelerini ve Düzce’yi tanıtarak işbirliği altyapısı oluşturmak üzere KAGİDER Yeşil İş Çalışma Grubunu misafir etti.

Düzce Ticaret ve Sanayi odası Koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu projelerini ve Düzce’yi tanıtarak işbirliği altyapısı oluşturmak üzere KAGİDER Yeşil İş Çalışma Grubunu misafir etti.

KAGİDER Yeşil İş Çalışma Grubu üyeleri ilk olarak Ralila Gıda firmasında organik tarım hakkında bilgi alarak firmanın organik inovasyon ürünlerinden satın aldılar, sonrasında Tyche heykelinin yoğun ilgi gördüğü Konuralp Müzesi ve arkeolojik kazı çalışmalarının başlayacağı tarihi yerler gezdirildi, ardından Sazköy Tekir Köy Evinde yöresel yemekler yiyerek bahçeden organik çilek toplama ve yöresel ürünlerin sergilendiği standlardan alışveriş yapma imkanı bulan misafirler son durak olan Topuk Yaylası Fenerbahçe Tesislerinde işbirliği pastası kesilmesinden sonra uğurlandı.

KAGİDER Yeşil İş Çalışma Grubu üyeleri Yeşil Düzce’nin doğasından ve tarihinden çok etkilendiklerini, TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ile girişimciliğin geliştirilmesi paralelinde bu güzelliklerin tanıtımına yönelik projelerde işbirliği yapabileceklerini söylediler.