Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri Kadın Girişimciler'den Eski Başkan Ziyareti
  • 14.03.2019

Kadın Girişimciler'den Eski Başkan Ziyareti

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz ve İcra Kurulu Üyeleri, önceki dönem İl KGK Başkanı Yasemin Karslıoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarete; İl KGK Başkan Yardımcıları Serap Küçük ve Züleyha Demirtaş, İl KGK İcra Kurulu Üyeleri Banu Zeynep Müderrisoğlu, Demet Boşver, Sanem Şeker, Simay Üzmez Şişman ve Songül Özkan katılım sağladılar. Geçmiş dönemde yapılan faaliyetler ve çalışma şekilleri hakkında Yasemin Karslıoğlu'ndan bilgiler alan KGK Üyeleri, KGK'nın kuruluşundan itibaren başkanlık görevini en iyi şekilde yerine getiren Karslıoğlu'na teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karslıoğlu da yeni dönemde oluşan İl Kadın Girişimciler Kurulu'na çalışmalarında başarılar diledi.