Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri KGK'dan Kadın Girişimcilere Finansman Desteği
  • 12.04.2019

KGK'dan Kadın Girişimcilere Finansman Desteği

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu, ilk başlangıç finansmanı konusunda sorun yaşayan Kadın Girişimcilere yönelik finansman desteği konusunda Fibabanka ile protokol imzaladı.

Fibabanka Düzce Şube Müdürü ve aynı zamanda TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Simay Üzmez Şişman ile TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz'ün ortak basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Kadınlarımızın ekonomiye katılmaları, kendi ayakları üzerinde durabilmeleri, ülke ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla, iş hayatına atılırken yaşadıkları en önemli sorunlardan biri olan "Başlangıç Sermayesi" konusunda Fibabanka kadınlarımıza ışık oluyor. Geliştirilen paket ile kadınlarımız uygun faiz oranları ve mentörlük desteğiyle birlikte iş dünyasında sağlam temellerle girme fırsatı buluyor"

Kampanya ve şartlarla ilgili detaylı bilgi, Fibabanka Düzce Şubesi'nden alınabilecek.