Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri KGK 6 Aylık Faaliyet Toplantısı Gerçekleştirdi
  • 13.09.2019

KGK 6 Aylık Faaliyet Toplantısı Gerçekleştirdi

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu, 6 Aylık faaliyet gündem toplantısı Odamızda gerçekleştirdi.

TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı H. Aslıhan Akbal Tüysüz ve İcra Komitesi Üyeleri ile Düzce TSO Genel Sekreteri Ayten Nursel Kocadağ’ın katıldığı toplantıda, KGK’nın 6 aydır yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgiler verilirdi. Saha çalışmaları, KGK komisyonlarının yapmış olduğu ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar aktarıldı.

Güncel, sektörel sorunların da görüşüldüğü toplantıda, TOBB Düzce KGK ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliğiyle yürütülebilecek çalışmalara, ivme kazandırılması da gündeme geldi.

Toplantı sonunda, yapılması hedeflenen ve hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.