Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri KGK M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE BULUŞTU
  • 22.10.2019

KGK M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE BULUŞTU

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Bölge Oda ve Borsaları İstişare Toplantısı” TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ve 23 Oda ve Borsa başkanlarının katılımlarıyla Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı H. Aslıhan Akbal Tüysüz ve kurul üyeleri de katılım sağladı.

Fenerbahçe Tesislerinde kurul üyeleri tarafından bölge istişare toplantısı dolayısıyla özel hazırlanan stantlarda bal kabağından yapılan bal kabağı tarhanası, bal kabağı kurusu, bal kabağı pestili, bal kabağı reçeli, bal kabağı sabunu, bal kabağı kompostosu, bal kabağı unu, bal kabaklı portakal tatlısı, bal kabaklı pekmezli tatlı ve Düzce kokulu üzüm suyu tanıtımı ve ikramı yapılırken, YÖREX Fuarında aynı stant açılarak tüm Türkiye’ye bal kabağını tanıtacaklarını belirtti.

Bölge Oda ve Borsa başkanlarının da büyük beğenisini toplayan tanıtım çalışmaları konusunda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na da bilgiler veren TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu başkanı H. Aslıhan Akbal Tüysüz, istişare toplantısı boyunca Hisarcıklıoğlu’nun kendilerinden övgüyle bahsetmesinin yapılan çalışmaların en güzel sonucu olduğunu ifade etti.

Antalya’da düzenlenecek olan Yörex fuarında da en gözde stantlardan biri olacaklarını belirten Tüysüz, tüm Düzcelilerin Bal Kabağı ve ürünlerine sahip çıkmalarını beklediklerini de sözlerine ekledi.