Kadın Girişimciler Kurulu Haberleri Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi Gerçekleşti
  • 17.01.2020

Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi Gerçekleşti

TOBB, Habitat Derneği, İTÜ ve Coca-Cola Türkiye, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu yerel işbirliği ile yürütülen Kız Kardeşim Projesi, “Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi” Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner’in sunumuyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye işbirliği ile kadınların ekonomik hayata katılımlarına destek olmak amacıyla yürütülen Kız Kardeşim Projesi eğitimleri Türkiye'nin farklı illerindeki kadınlara ulaşarak kadınların ekonomik hayata katılımlarına destek oluyor.  

Düzceli Kadınlar tarafından büyük ilgi gören eğitim seminerinde; Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner’in sunumuyla, Dijital okuryazarlık ve internet güvenliği konularında farkındalıklarının artması ve internet kullanımındaki ebeveyn bilgi güvenliği donanımları, internetin amacı ve dijital okur-yazarlık, ebeveyn ve bilgi güvenliği alanına ilişkin konular aktarıldı.

TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı H. Aslıhan Akbal Tüysüz konuşmasında; Gerçekleşen eğitimlerin çok faydalı olduğuna değinirken, gelen talepler doğrultusunda eğitimlerin daha sık yapılacağını ifade etti. Tüysüz; “Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği konularında temel bilgileri sizlerle paylaşmak, çocuklarımızın ve tabi ki kendimizin dijital dünyanın nimetlerinden daha güvenli yararlanmak konusunda fikirler vermeyi amaçlıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, seminerimizin sizlere ışık tutmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner eğitim için gelen misafirlere Kız Kardeşim Projesi ile hayatlarına dokunulan kadınların hikayeleriyle ilgili ve video sunumları izletti.

Soru cevap şeklinde devam eden seminer, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz’ün Habitat Derneği Kız Kardeşim Projesi Eğitim Koordinatörü Nazan Butuner’e hediye takdimiyle sona erdi.