Duyurular DÜZCE TSO'DAN ÇİN FUARI'NA GİTMEK İSTEYEN ÜYELERE DESTEK
  • 4.02.2016

DÜZCE TSO'DAN ÇİN FUARI'NA GİTMEK İSTEYEN ÜYELERE DESTEK

12-19 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak, KOSGEB destekli, 119. Çin İthal ve İhraç Ürünleri Fuarı'na gitmek isteyen Düzce TSO üyelerine araç tahsisi yapılacak.

12-19 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak, KOSGEB destekli, 119.  Çin İthal ve İhraç Ürünleri Fuarı'na gitmek isteyen Düzce TSO üyelerine araç tahsisi yapılacak.

Cihat Tutkun'un organize ettiği 9 günlük iş gezisinde; Honk Kong ve Çin'deki fuarlar ziyaret edilecek.

119.  Çin İthal ve İhraç Ürünleri Fuarına katılım sağlamak isteyen işadamlarının en geç 25 Şubat 2016 tarihine kadar 0507 847 90 70 numaralı telefondan Cihat Tutkun ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

 

Çin ile ülkemizin ticaretini belirleyen ve geçtiğimiz yıllarda bir çok Düzceli İşadamının katılım sağladığı, Çin'in Guangzhou şehrinde 1957 yılından buyana her yıl yapılan ve uzakdoğu'nun en büyük, dünyanın da 3 büyük fuarından biri olan CANTON FUARI, katılım açısından çok büyük ilgi görüyor. I. Periyot, Büyük Makina ve Ekipman, Küçük Makina, Bisiklet, Motosiklet, Otomobil Yedek Parça, Kimyasal Ürünler,  Donanım, Hırdavat, Araç Gereç, Taşıt (Outdoor),Yapı Makinaları, Ev Elektrik Uygulamaları, Tüketici Elektroniği, Elektronik ve Elektriksel Ürünler, Bilgisayar ve İletişim Ürünleri, Aydınlatma Ekipmanları, Yapı ve Dekoratif Materyaller, Banyo - Tuvalet Ekipmanları, Uluslararası Sergi Alanı,  II. Periyot, Tüketim Malları, Hediyeler, Ev Dekorasyon, III. Periyot, Tekstil ve Konfeksiyon, Ayakkabı, Ofis Malzemeleri, Çanta, Rekreasyon Ürünler, İlaç, Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Ürünleri, Gıda sektörlerini kapsamaktadır.  

 

CANTON FUARI:

Uzakdoğu’nun en büyük, dünyanın da 3 büyük fuarlarından biridir. 1957 yılından bu yana iki ayrı fuar alanında toplam 150.000’den fazla ürün çesidi sergilenmektedir. Her yıl, Nisan - Mayıs ve Ekim - Kasım aylarında 3 period olarak yapılan fuar 15-19 / 23-27 Nisan ve 01 - 05 Mayis ayında 3 period olarak yapılacaktır. Çin’in ithal ve ihraç ettigi tüm ürünler aynı anda bu fuarda sergilenmektedir. Her yıl bu fuarda ziyaretçi sayısı 203 ülkeden 167.000 kişidir. Çin ithal ve ihraç Ürünleri Fuarı’nı ülkemizden yılda 2000’in üzerinde ihracat / ithalatçı iş adamı ziyaret etmekte ve mal almaktadır. Fuarın Ticaret hacmi ise her dönemde 12 - 15 milyar USD’dır. Çin ile ticaretimizi CANTON FUARI belirler. Çin ithal ve ihraç Ürünleri Fuarı, Guangzhou şehrinde yeni fuar alanı Pazhou Complex’ te 3 periyod olarak düzenlenecektir.