Duyurular Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimi
  • 13.11.2019

Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimi

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimleri kapsamında 21-22-25 Kasım 2019 tarihlerinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimi düzenlenecektir.

Eğitimde, Dış Pazarlarda Müşteri Bulma Yöntemleri - Uluslararası Ticaret ve Pazarlama, Dış ticarette Yazışma Teknikleri ve Uygulamaları, Dış Ticaret Sözleşmeleri ve uyulması gereken kurallar, Örneklerle Akreditif Açılma Süreci; Akreditif Okuma ve Uygulama, Uluslararası Ticari Belgeler, Kullanış Biçimleri ve Uygulamaları, İhracat Mevzuatı ve İhracatın Uygulamaları ile simülasyonu, Eximbank Kredilerinin Kullanılması, İhracatta Teklif Hazırlama, Fiyatlandırma / İhracatta Fiyatlandırma Stratejileri, Uluslararası Ticaretin Finansmanı, Dahilde ve Hariçte İşleme Rejimleri (Genel Olarak) vb. konuları işlenmektedir.

Başvuru ve detaylı bilgi için linki tıklayınız.