Duyurular Elazığ ve Malatya'ya Yardım Kampanyası
  • 25.01.2020

Elazığ ve Malatya'ya Yardım Kampanyası

Sayın üyelerimiz; Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrasında oluşan acil ihtiyaçlar için odamız ile birlikte hareket edilmesi gerekmektedir. Odamızın koordinasyonunda; katkı vermek isteyenlerin yapacağı yardım malzemeleri; 1-ısıtıcı (elektrikli-tüplü) 2- kullanılmamış giysi 3- kuru gıda 4- çocuk bezidir. Bu çerçevede yapılacak katkılar için 03805242550 numaralı telefondan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na ulaşabilir veya 05444737028 numaralı kurumsal whatsapp hattına yardım malzemesi-miktarı ve konum bilgilerini yollamak suretiyle acilen irtibat kurularak çalışmalara destek verebilirsiniz.

Sayın üyelerimiz; Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrasında oluşan acil ihtiyaçlar için odamız ile birlikte hareket edilmesi gerekmektedir. Odamızın koordinasyonunda;  katkı vermek isteyenlerin yapacağı yardım malzemeleri; 1-ısıtıcı (elektrikli-tüplü) 2- kullanılmamış giysi 3- kuru gıda 4- çocuk bezidir. Bu çerçevede yapılacak katkılar için 03805242550 numaralı telefondan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na ulaşabilir veya 05444737028 numaralı kurumsal whatsapp hattına yardım malzemesi-miktarı ve konum bilgilerini yollamak suretiyle acilen irtibat kurularak çalışmalara destek verebilirsiniz.Sayın üyelerimiz; Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem sonrasında oluşan acil ihtiyaçlar için odamız ile birlikte hareket edilmesi gerekmektedir. Odamızın koordinasyonunda;  katkı vermek isteyenlerin yapacağı yardım malzemeleri; 1-ısıtıcı (elektrikli-tüplü) 2- kullanılmamış giysi 3- kuru gıda 4- çocuk bezidir. Bu çerçevede yapılacak katkılar için 03805242550 numaralı telefondan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na ulaşabilir veya 05444737028 numaralı kurumsal whatsapp hattına yardım malzemesi-miktarı ve konum bilgilerini yollamak suretiyle acilen irtibat kurularak çalışmalara destek verebilirsiniz.

FORMU DOLDURARAK SİZE ULAŞMAMIZI HIZLANDIRABİLİRSİNİZ.