Duyurular SANAL FUAR OLUŞUMUNDA FİRMALARDAN İSTENECEK
  • 14.07.2020

SANAL FUAR OLUŞUMUNDA FİRMALARDAN İSTENECEK

Düzenleyeceğimiz B2B (yüz yüze zoom üzerinden) tabanlı sanal fuar için ilgili olarak KUSİ İL TEMSİLCİSİ tarafından seçilecek 5(beş) adet (İstanbul, Ankara; Konya, İzmir, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, Manisa illerinden herbiri için en fazla 15 adet firma) değişik sektördeki firmaların aşağıda listelenen bilgileri 14.07.2020 Salı günü mesai sonuna kadar kadar teknopark@nku.edu.tr mail adresine iletmeleri ya da http://anket.globalpiyasa.com/a/1dd939e adresine her bir firma için yüklemeleri gerekmektedir.

SANAL FUAR OLUŞUMUNDA FİRMALARDAN İSTENECEK BİLGİLER

En Son Gönderim Tarihi: 14.07.2020

SANAL FUAR TARİHİ:24-28 AĞUSTOS 2020

Düzenleyeceğimiz B2B (yüz yüze zoom üzerinden) tabanlı sanal fuar için ilgili olarak KUSİ İL TEMSİLCİSİ tarafından seçilecek 5(beş) adet (İstanbul, Ankara; Konya, İzmir, Kocaeli, Bursa, Tekirdağ, Manisa illerinden herbiri için en fazla 15 adet firma) değişik sektördeki firmaların aşağıda listelenen bilgileri 14.07.2020 Salı günü mesai sonuna kadar kadar teknopark@nku.edu.tr mail adresine iletmeleri ya da http://anket.globalpiyasa.com/a/1dd939e adresine her bir firma için yüklemeleri gerekmektedir.

YÜKLENECEK BİLGİLER

• Firma ismi ve iletişim bilgileri
  • Bulunduğu sektör
  • Firma logosu
  • Firma yetkili ismi, mobil telefonu, mail adresi
  • Firma web sitesi
  • 6 ya da 9 adet ürün ismi, resmi, kısa açıklama ve anahtar sözcükler
  • Firmanın faaliyet alanı ve kısa bilgi
  • Firma tanıtım videosu linki
  • Firmaya ilişkin galeri resimleri
  • Varsa firmaya ilişkin bir kaç tanıtım slaytı ve firmayı tanıtıcı slogan.

Ancak isteyen firmalar ilgili şehirlerdeki KÜSİ İL TEMSİCİSİ yönlendirmeleri ile,

• Kendilerine iletilen linki tıklayarak doğrudan globalpiyasa.com B2B sanal fuar platformu üzerinde kendi kullanıcı hesaplarını oluşturabilirler.
  • Bu hesaplar üzerinden, firma profillerini diledikleri detayda, faaliyetleri, projeleri, üretim yetenekleri, makine parkları, kapasiteleri, talep ve teklifleri, galeri resimleri, sertifikaları ve daha pek çok detay ekleyerek oluşturabilirler.
  • Firmalar oluşturacakları kullanıcı hesapları üzerinden ürün grupları oluşturarak istedikleri sayıda (10 -200) ürün ekleyebilir, ürünlerini güncelleyebilir, vitrin ürünlerini seçebilirler.
  • Firmalar kendi mesaj kutuları ve sipariş modülü üzerinden ziyaretçilerle etkileşimde bulunmak üzere kullanıcı maillerini ve mobil telefonlarını sisteme girebilirler. ZOOM ve benzeri iletişim araçları entegrasyonu ile görüşme ve etkinliklerini yönetebilirler.
  • Firmaların globalpiyasa.com destek personelinin yönlendirmesi ile sanal fuarda yayınlanmasını istedikleri verilerini online ortamda girmeleri, COSME projesi kapsamındaki hedeflerden olan PA (işbirliği anlaşmaları) açısından da faydalı olacaktır. Bu çerçevede fuar sonrasında firma bilgileri, taleplerine bağlı olarak KÜSİ'ye ayrılacak veri tabanı üzerinde tutulabilir ve işbirliği mesajlarının sürekliliği sağlanabilir.

SANAL FUAR TANITIM BROŞÜRÜ