Haberler KOSGEB İHRACAT DESTEKLERİ TÜBİTAK TEYDEB DESTEKLERİ
  • 11.10.2019

KOSGEB İHRACAT DESTEKLERİ TÜBİTAK TEYDEB DESTEKLERİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi, KOSGEB ve Düzce Teknopark işbirliğiyle 14 Ekim Pazartesi günü saat 14:00-16:00 saatleri arasında Düzce Teknopark Konferans Salonunda “KOSGEB İHRACAT DESTEKLERİ, TÜBİTAK TEYDEB DESTEKLERİ” konulu seminer programı düzenlenecektir.

Katılımın ücretsiz olduğu seminer programında KOSGEB Düzce İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin ve TÜBİTAK Eski Başkan Yardımcısı Doç. Dr. M. Şahin Gök, KOSGEB ve TÜBİTAK destek programları hakkında katılımcılara bilgiler verecekler.