Haberler Dünya Helal Zirvesi ve 7.İslam İşbirliği Teşkilatı HELAL EXPO

28 Kasım - 1 Aralık 2019

İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi

Tüm Nesiller İçin Helal: Ailenin ve Gençliğin Önemi

”İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) faaliyetleri kapsamında düzenlenen en büyük Helal Fuarı 7. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Expo, 28 Kasım -1 Aralık 2019 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde, Yenikapı –İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

29 Kasım – 02 Aralık 2018 tarihlerinde, 35 farklı ülkeden 316 yerli ve yabancı firma stand açtığı, 4000’in üzerinde yabancı toplamda 40.000’e yakın ziyaretçisi, 14.000 m² sergi alanı içerisinde 300’ün üzerinde firma katılımcısı ve 25 ülkeden 200’ü aşkın Satın Alma Heyeti ile B2B toplantıları gerçekleştirilen fuar, İİT Dışişleri Bakanları ve İSEDAK Bakanlar Kurulu toplantılarında alınan kararlara istinaden İslam İşbirliği Teşkilatı kuruluşu olan, İslam Ticareti Geliştirme Merkezi ( ICDT ) ve İslam Standartlar ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) ile yapılan işbirliği anlaşması ile İİT adına her yıl düzenlenmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde düzenlenen Dünya Helal Zirvesi ile her yıl eş zamanlı gerçekleştirilen 7.İİT Helal Fuarı, sergi alanları, profesyonel alım heyetleri eşliğinde B2B programları, çalıştaylar, yarışmalar ve birçok etkinlik ile bir fuardan çok daha fazlası!”