Haberler Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
  • 7.11.2019

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin Rahmet Elçisi, Son Peygamber Hz. Muhammed’in güzel ahlakın tamamlayıcısı ve insanlara bir müjde olarak yeryüzüne geldiğini belirterek, “Yüce Peygamberimizin doğumunu ifade eden Mevlid Kandili’nin tüm müslümanlara ve insanlık alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili Peygamberimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır. İçinde bulunduğumuz zamanda da, O'nun insanlığa örnek olan yüksek ahlakına, öğretilerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz.

Mübarek Mevlid Kandili’nin gönüllerimizi aydınlatması ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.