Haberler KOBİ Gözlemevi Projesi Anket Çalışması
  • 17.02.2020

KOBİ Gözlemevi Projesi Anket Çalışması

Türkiye-AB İş Diyaloğu (Turkey-EU Business DialogueTEBD) Projesi kapsamında Odamız, Ankara Sanayi Odası (ASO) ve İspanya Ticaret, Sanayi, Hizmetler ve Navigasyon Odası ile birlikte "İspanyol ve Türk Odaları Arasında Deneyim Değişimi Yoluyla KOBİ'lerin Büyümesinin Güçlendirilmesi-KOBİ Gözlemevi Projesi" yürütmektedir.

Türkiye-AB İş Diyaloğu (Turkey-EU Business DialogueTEBD) Projesi kapsamında Odamız, Ankara Sanayi Odası  (ASO) ve İspanya Ticaret, Sanayi, Hizmetler ve Navigasyon Odası ile birlikte "İspanyol ve Türk Odaları Arasında Deneyim Değişimi Yoluyla KOBİ'lerin Büyümesinin Güçlendirilmesi-KOBİ Gözlemevi Projesi" yürütmektedir.

Söz konusu projenin amacı, Odamızda "KOBİ Gözlemevi " çalışmasını  geliştirerek, üyelerimize yönelik araştırma yapmayı sağlayan yeni bir yöntem  oluşturmaktır.

Bu çerçevede, anılan proje içerisinde yürütülecek saha çalışması kapsamında, tarafınıza anket düzenlenecek olup, bahse konu çalışma için Bilimsel ve Teknik Araştırma Vakfı (BİTAV)  görevlendirilmiştir.

Bu projemizin katkılarınızla etkin bir şekilde uygulanmasını teminen bu hafta içerisinde tarafınızı ziyaret edecek olan BİTAV tarafından  görevlendirilen anketörlere, anketlerin doldurulmasında gerekli yardımda bulunulmasını önemle rica eder, yardımlarınız için teşekkür ederiz.