Haberler Türkiye-Kosova Serbest Ticaret Anlaşması Fırsatları
  • 19.02.2020

Türkiye-Kosova Serbest Ticaret Anlaşması Fırsatları

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Üyesi Murat Taştepe, TOBB’da düzenlenen Türkiye-Kosova Serbest Ticaret Anlaşması Fırsatları konulu toplantıya katıldı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Meclis Üyesi Murat Taştepe, TOBB’da düzenlenen Türkiye-Kosova Serbest Ticaret Anlaşması Fırsatları konulu toplantıya katıldı.

Türkiye ve Yurt Dışı pazarlarda Düzce’nin ticaretinin gelişmesi, yatırımcıların uluslar arası pazarlarda daha çok yer alabilmesi için hem TOBB faaliyetlerinde hem de Düzce Valiliği ile koordineli şekilde harici olarak yurt dışı yatırımcılarla sürekli temasta olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, son olarak Meclis Üyesi Murat Taştepe ile birlikte Türkiye-Kosova Serbest Ticaret Anlaşması Fırsatları konulu toplantıya katılarak buradaki fırsatlar ve kamusal desteklerle ilgili bilgiler aldı.