Haberler Devletimizin ve askerimizin yanındayız
  • 29.02.2020

Devletimizin ve askerimizin yanındayız

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Dertli, İdlib’te rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu 33 askerimizin şehit olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dertli Mesajında; “Ülkemiz birlik ve beraberlik içinde güçlüdür. Devletimiz ve Ordumuzun yanındayız. Mübarek Kandil gecesinde acı haberle sarsılan aziz Milletimize Yüce Allah’tan sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Devletimizin birlik ve beraberliğine kast eden bu saldırılar bizleri yolumuzdan döndüremeyecek. Şanlı Türk Ordusu bu hain saldırılara misliyle karşılık verecektir. Daima devletimizin ve askerimizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.