Haberler Düzcespor’a Destek Gecesi
  • 12.03.2020

Düzcespor’a Destek Gecesi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, DESKKOOP ve DESOB işbirliğiyle düzenlenen Düzcespor’a destek gecesi, Düzce’de faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve Düzcespor’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Gecede ilk olarak konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, “Hepimizin ortak değeri olan Düzcespor’u, Düzcespor’un son dönemde oluşturduğu olumlu sinerjiyi konuşmak, kendilerine destek olmak, söz birliği yapmak ve ilimizin sportif alandaki tanıtımına en büyük katkıyı sağlayan Düzcespor’un yarınlarına daha güvenle bakabilmesine katkı sağlayabilmek için buradayız.  Burada çok kıymetli başkan, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularımız var. Belli bir yere kadar Düzcespor’u taşıdılar.  Şu an her şey güzel gidiyor. Kıymetli başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri her an takımın yanında. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak Düzcespor’umuza sahip çıkmalıyız.  Son dönemde oluşan bu güzel sinerjiyi iyi değerlendirmeliyiz. Düzce’nin sanayi, turizm ve tarıma ihtiyacı olduğu kadar sportif aktivitelere de ihtiyacı var.  Gençlerimizi spora yönlendirebilmenin en önemli aşamalarından biri de sportif başarı sahibi bir kulübün olması.  Düzcespor ketimizin ortak değeri. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak her konuda kendilerine destek vermeliyiz. Bu nedenle en azından kendileriyle birlikte olduğumuzu göstermek adına burada toplandık. Bugün davetimizi kırmayıp buraya gelen herkese teşekkür ediyor, Düzcespor’umuza 2. Lig yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca Düzce Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aslıhan Akbal Tüysüz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk, Düzcespor Genel Sekreteri ve Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve son olarak Düzcespor Takım Kaptanı Enver Ayyıldız da konuşmalarında birlik beraberlik mesajları verdiler.