Haberler ODAMIZ MESAİ SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK
  • 27.03.2020

ODAMIZ MESAİ SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK

Sayın Üyemiz, birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgının yayılması ve vatandaşlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemek adına Odamızca ilk günden itibaren yetkili mercilerin uyarıları ve tedbirleri dikkate alınarak çalışmalar sürdürülmektedir.

İlk olarak, siz değerli üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlığına verdiğimiz hassasiyetten haraketle, çalışma alanlarımızda hijyeni arttıracak bir dizi uygulama hayata geçirilmiştir.

22 Mart 2020 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Genelgesine uygun olarak, çalışmalarımız iş akışını bozmayacak şekilde kurum içerisinde asgari sayıda personel ile sürdürülürken, bazı işlerde uzaktan, bazı işlerde ise dönüşümlü çalışma modeli devreye alınmıştır.

Buna ek olarak; Odamız Yönetim Kurulunca, 30.03.2020 tarihinden geçerli olmak üzere odamızın çalışma saatleri 10:00, 17:00 olarak güncellenmiştir.