Haberler Tuncay Şahin’den Rifat Hisarcıklıoğlu’na Teşekkür
  • 7.04.2020

Tuncay Şahin’den Rifat Hisarcıklıoğlu’na Teşekkür

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 6 Nisan 2020 tarihli Bölge Oda ve Borsaları Başkanları Telekonferans İstişare Toplantısında KGF Limitleri ve Banka sorunları konusundaki talebine ivedilikle cevap veren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

Şahin; “Dün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcımız Sayın Ayhan Zeytinoğlu ve Bölge Oda Başkanlarımızla yapmış olduğumuz telekonferans görüşmesinde gündeme getirdiğimiz KGF Limitlerinin bankalara aktarılması, bankaların limit doldu denilerek üyelerimize olumsuz cevap vermesi konusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ivedilikle açıklama yaparak bankalara çağrıda bulunmuştur. Düzce iş dünyasının sesine kulak veren başkanımıza teşekkür ediyor, bu zor süreçte üyelerimizin tüm taleplerini dikkatle takip edeceğimizi de belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.