Haberler Uluslararası projede 3.Online toplantı gerçekleştirildi
  • 28.05.2020

Uluslararası projede 3.Online toplantı gerçekleştirildi

3 no lu (Web Design and Development for beginners eCourse) ; (4 no.lu Advanced topics for Web Design and Development eCourse) ve 5 no.lu (Multilingual More advanced topics for Web Design and Development eCourse) fikri çıktılar ile ilgili olarak çalışmakta olan ortaklar ile online proje toplantısı gerçekleştirildi.

3 no lu (Web Design and Development for beginners eCourse) ; (4 no.lu Advanced topics for Web Design and Development eCourse) ve 5 no.lu (Multilingual More advanced topics for Web Design and Development eCourse) fikri çıktılar ile ilgili olarak çalışmakta olan ortaklar ile online proje toplantısı gerçekleştirildi.

Yunan ve Romen ortakların iştirak ettiği toplantıda yeterliliklerin güncellenmesi, bir örnek alt modül çalışmasının ortak platforma yüklenmesi,2 no.lu fikri çıktının yol haritası , 3.no.lu fikri çıktının 1.bölümünün ve 3,4 ve 5 no.lu fikri çıktıların anket çalışmalarının  Haziran ayına kadar tamamlanması,3 no.lu fikri çıktının 1. alt modülünün bir taslağın paylaşılması ,Türk Ulusal Ajansı ile diğer ortakların uygun görmesi halinde diğer 13 modülün Eylül 2021 a kadar tamamlanmasına karar verildi.