Haberler Tüm Düzce Olarak Düzcespor’umuzun Arkasındayız
  • 9.07.2020

Tüm Düzce Olarak Düzcespor’umuzun Arkasındayız

Türkiye Futbol Federasyonunun 8 Temmuz’da aldığı kararla Play Off grubunun dışında bırakılan Düzcespor, TFF 2. Lig’e çıkma umudunu kaybetmiştir. Bu haksız haber Düzce İş Dünyasını da derinden üzmüştür.

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını bahane edilerek alınan bu dayanaksız karar sonucunda onlarca takım bu durumdan olumsuz şekilde etkilenmiştir. Futbolun endüstri olduğu günümüzde kısıtlı imkanlarla başarı kovalayan kulüplerimiz alınan bu yanlı karar sonucunda büyük maddi ve manevi kayıplara uğramıştır.

TFF Birinci Lig ve Süper Ligin oynanmasında olmayan sakıncanın TFF 2 ve 3. Lig’de olduğunun düşünülmesinin sebebi ne olabilir? Kendi tesislerinde, kendi sağlık ekipleri ve profesyonelleriyle TFF 1. Lig seviyesinde hizmet ve kalitede tesisleşmesi bulunan Düzcespor gibi kulüplerin haklarının yenmesi, ligin oynatılmadan yanlı şekilde tescil edilmesi kabul edilemezdir.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu bu kötü karardan dönmesi, hem Türk Futbolunun marka değeri, hem de bin bir zorlukla liglerde mücadele eden profesyonel kulüplerimizin yasal haklarının korunması açısından faydalı olacaktır.

Bu noktada Düzce’nin en büyük dinamiklerinden biri olan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak, kentimizin simgesi, ortak paydamız Düzcesporumuz’un yanında olduğumuzu belirtir, Düzcesporumuz’a bu haklı mücadelesinde başarılar dileriz.