Haberler Düzce TSO’dan Bir Proje Daha
  • 14.09.2020

Düzce TSO’dan Bir Proje Daha

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası MARKA’nın 2020 yılı çağrıları arasında yer alan Teknik Destek Projelerinde DÜSTİM (Düzce Ticaret ve Sanayi Destek Merkezi) kuruluşu projesiyle destek almaya hak kazandı.

Projenin imza töreni MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in de katılımıyla Düzce TSO Şehit Ufuk Baysan Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İmza töreninde konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, proje ile birlikte Düzce Sanayisine yeni bir ivme kazandırmayı amaçladıklarını belirterek, “Her geçen gün değişen Pazar şartları, ticaret şekilleri ve üretim proseslerine uyumlu, global ekonominin gereksinimlerine ayak uyduran bir Düzce Sanayisi oluşturmayı hedefliyoruz. Katma değeri yüksek ihracat ürünleri ve bu ürünleri üreten sanayicilerimizin bürokrasi işlemlerini en hızlı şekilde tek elden yapabilecekleri destek merkezimize MARKA’nın vermiş olduğu destek bizler için çok önemli. Bölgesel kalkınmamıza da katkı sağlayacağını umduğumuz Düzce Ticaret ve Sanayi Destek Merkezi’nin tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizim her projemizde desteklerini esirgemeyen ve sürekli yanımızda yer alan, Bölgesel kalkınmamızda önemli katkıları olan MARKA Genel Sekreterimiz Mustafa Çöpoğlu’na da ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Proje kapsamında Düzce Ticaret ve Sanayi Destek Merkezi’nin kuruluş aşaması MARKA destekleriyle tamamlanacak.