Haberler TUNCAY ŞAHİN MÜSİAD FUARI’NA KATILDI
  • 18.11.2020

TUNCAY ŞAHİN MÜSİAD FUARI’NA KATILDI

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarının açılışına katıldı.

Fuarda standı bulunan üyelerimizden Asya Su ve Formlife firmalarının stantlarını ziyaret eden Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Üniversitesi ve MÜSİAD Düzce Şubesi ortaklığıyla kurulan Formlife Firmasının ürünlerinin sergilendiği Herbynia Standında MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ali Reis Topçu, MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, Meclis Üyemiz ve Formlife Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aydın ile bir araya geldi. Fuar ve stant hakkında bilgiler alan Şahin, Dünya’nın yaşamış olduğu bu zor günlerde birlik ve beraberliğin simgesi olan fuar organizasyonunu başarıyla gerçekleştiren MÜSİAD yetkililerini tebrik etti. Yine aynı fuarda standı bulunan Gıda Komitesi Başkanı ve Asya Su Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Gülay ile de bir araya gelen Tuncay Şahin, fuarın hem ziyaretçiler hem de katılımcılar açısından faydalı sonuçlara vesile olmasını temenni ettiğini ifade etti.

MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı 22 Kasım 2020 Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.