Haberler TT Medikal Grup’tan Düzce’ye Büyük Yatırım
  • 23.11.2020

TT Medikal Grup’tan Düzce’ye Büyük Yatırım

TT Medikal Grup firması, Türkiye’nin nitril eldiven ürünleri ihtiyacının tamamını karşılayabilecek düzeydeki Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük Nitril Eldiven yatırımını Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi’nde 50.000 Metre Kare kapalı alanda yapmaya hazırlanıyor.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleriyle  yatırım lokasyonu olarak Düzce’yi seçen TT Medikal Grup, ilk faz üretime Şubat 2021’de geçmeyi planlamakla birlikte Temmuz 2021 döneminde tam kapasiteyle çalışmaya başlayacak.

İlk faz ve ikinci faz üretim aşamalarıyla birlikte yüzlerce kişiyi istihdam edecek olan TT Medikal Grup, tam kapasiteyle üretime geçtiğinde Türkiye’nin ihtiyacı olan Nitril Eldiven sayısının iki katı kadar üretim kapasite erişerek Asya ve Avrupa bölgelerine de hitap eder duruma gelecek.