Haberler Öğretmenler Günü Mesajı
  • 24.11.2020

Öğretmenler Günü Mesajı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Eğitimimizin temel taşı olan, milletimizin geleceğinde çok büyük önemi bulunan, gelecek kuşaklarımızı büyük bir özveriyle yetiştiren, böylelikle geleceğin sağlam temeller üzerine biçimlenmesine katkıda bulunan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek az. Hayata geçirdiğimiz TOBB İlköğretim Okulu, Mesleki Okullarımıza sağlamış olduğumuz ekipman destekleri ve yeni geliştirdiğimiz projelerimizle ilimizin ve ülkemizin nitelikli eleman eksiğinin kapanması için biz de oda olarak azami düzeyde gayret ediyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli ölçülemeyecek kadar değerli, çocuklarımızı yarınlara hazırlayan, saygın ve gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerinden birine sahip öğretmenlerimize sevgilerimizi sunar, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere hayatta olmayan tüm eğitimcilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anarız”